Σάββατο 14 Ιουλίου 2007

Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι

Πάμε σιγά σιγά για εκλογές!!!
Πολύ ωραία, πάρα πολύ ωραία. Ο ελληνικός λαός με το οξύ του πολιτικό αισθητήριο και την ζηλευτή του κοινωνική μόρφωση (Wir sind sozial engagiert) θα κατέβει στις κάλπες να ψηφίσει κυβέρνηση για την περίοδο 2007-2011. Τι παίζει αυτή την περίοδο;
  • όξυνση της διεθνούς συγκυρίας (οι Ρώσοι ανέβηκαν και έχουν αρχίσει και ταίζουν τους Ευρωπαϊκούς κολλοσούς καλύτερα από ότι οι Αμερικάνοι)
  • κατάργηση του λιχνίτη, άρα ριζική αναδιάρθρωση της ΔΕΗ
  • αναδιάρθρωση της ΚΑΠ
  • αναδιάρθρωση του ασφαλιστικού
  • Ένταξη Σκοπίων στο ΝΑΤΟ
  • κλπ κλπ...

Με λίγα λόγια: Χοντρά πανηγύρια

Εμείς με τι ασχολούμαστε:

  • με την τηλεματική του ΟΣΕ, (γιατί άραγε καθυστερούν οι τηλεματικές σε όλα τα μεγάλα συγκοινωνιακά δίκτυα;, και την ηλεκτροδότηση Αθήνα-Θεσσαλονική που έχει παραδοθεί πόσο καιρό γιατί την παραδίδουν τώρα το Σεπτέμβρη; Δεν υπήρχαν πάροχοι για ρεύμα; Λέω εγώ τώρα..)
  • με την παρακμή της πυροσβεστικής (Ρε παιδιά, το ΠΑΣΟΚ τις αλλαγές με το Φούρλα αρχηγό, που ο άνθρωπος είναι δεξιός, τις έκανε. Εσείς μεταξύ σας πώς καταφέρατε να τα κάνετε μπάχαλο;)
  • με τις πανελλήνιες, (ανθρώπινο λάθος καταλόγησε η Μαριέτα. ΕΥΤΥΧΩΣ!!!!!!! Εγώ νόμιζα ότι ήταν λάθος στο μηχανογραφικό σύστημα και ο υπολογιστής ξαναβαθμολογούσε τα γραπτά μόνος του set dif>2=χάνουμε ψήφους. Ε ρε νούμερα!!!)

Τεσπά. Αυτά ρίχνουμε στην κάλπη, αυτά παίρνουμε.

Υ.Γ: ΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Διάβασα και το άλλο ωραίο! Έρχεται λέει η Μέρκελ να μας πουλήσει Γιουροφάϊτερ. Ξέρετε αυτά που επί ΠΑΣΟΚ δεν πήραμε γιατί ο Κωστάκης έθετε θέμα κοινωνικής πολιτικής γιατί ήταν ακριβά. Ναι, ναι ο ίδιος Κωστάκης που όταν βγήκε πήρε την γενναία πολιτική απόφαση να αγοράσει 20 F-16 block52+ και την άλλη μέρα οι Αμερικάνοι για δώρο μας έθεταν θέμα "Μακεδονίας".

Αλλά το ωραίο δεν είναι αυτό. Το ωραίο είναι το άλλο. Η Άνγκελα λέει, θα κάνει γκρίνιες στο σύντροφο Κώστα γιατί δεν παραλαμβάνουμε τα άρματα Leopard 2 GR και τον νέο Παπανικολή. Ναι ναι, αυτά τα άρματα που μόλις κάναμε απογραφή αποφασίσαμε να τα εγγράφουμε στο έλλειμμα και στο δημόσιο χρέος για το 2004 και πριν, την ώρα που τα αγοράζουμε. Βέβαια απο το '05 και μετά επειδή ο Γιωργάκης (Αλογοσκούφης) είδε ότι δεν του βγαίναν τα κουκιά αποφάσισε να τα εγγράφει όπως πριν, δηλαδή όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Γερμανία και άλλοι., δηλαδή στην παραλαβή.Και φέτος, βέβαια, επειδή είμαστε ήδη ένα δις μέσα (σε γιούρια speaking πάντα) ούτε λόγος για παραλαβές. Και βέβαια το θέμα του νέου Παπανικολή όπου οι Γερμανοί προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν αρμενίζουμε στραβά εμεις αλλά ότι ο γιαλός είναι στραβός. Α ρε π......α τεχνολόγα Γερμανία, μέχρι και υποβρύχιο με κλίση έφτιαξες.

Έτσι, έτσι!!!!!!!! Για να πηγαίνει ο Βαγγέλας με τις μπάντες στο Αιγαίο!!!!!

Α μωρή Ελλάδάρα!!!! Χτύπα και άλλο καλοκαιριάτικα!!!!! Δώσε να γουστάρουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: