Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

free download/saybia/once ost

2 ενδιαφεροντα downloads για τους φιλους της γειτονιας:
To νεο εκπληκτικό βίντεο του House Of Cards των radiohead το οποίο ξεχωρίζει επειδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί καθόλου κάμερες για να γυριστεί.Οι εικόνες και οι κινήσεις απαθανατίστηκαν από 64 λέιζερ και καθοδηγούμενα φώτα. Το κατεβάζετε ελεύθερα σε παρα πολυ καλη ποιοτητα(αφοβα) εδω.Υπενθυμιζω το in rainbows ειναι ενα απ τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο album της περσινης χρονιάς.
Νεο single απο pretenders.Το καινουργιο lp βγαινει το Σεπτεμβρη και εως τοτε θα διαθεσουν ολα τα κομματια free σε διαφορα sites για promotion.κατεβαζετε δωρεαν εδω
Για να κλεισω ωραια το post επηρεασμενος απ αυτα που μου ειπε ο Κωστας ο naso για παραλιες, φωτιές και ωραίες παρουσίες σκεφτηκα ωραια τραγουδάκια για την περίσταση :
Saybia -The second sleep.Το group δημιουργηθηκε στη Δανια,το single κυκλοφορησε το 2002, το ελληνικο ραδιοφωνο το εχει χιλιοπαιξει μαλλον δικαια αρκει μετα να μην βαζει Γιωργο Μαη, Απριλη και δεν ξερω τι....

Το επομενο αφήστε... το πολυ πολυ να το ακουσουμε remix απ τον dj pilooski.Βραβευθηκε με οσκαρ καλυτερου τραγουδιου το 2007 η ταινια δε απευθυνεται πιο πολυ σε μουσικόφιλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: