Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

HEATWAVE vs HANGOVER #2

7 σχόλια:

nasopoulos είπε...

Για μη προφανείς λόγους, ως ξαδερφός σου δεν ξέρω αν πρέπει να σου πω ντροπή ή μπράβο.
Μπα, χέστο... Πολλά μπράβο!!!!!

βαγγος είπε...

Γιατι ντροπη βρε??

nasopoulos είπε...

Αυτά τα politically correct,γκέι "βρε" στο τέλος των ερωτήσεων, εκτός αν απευθύνονται σε γκόμενα που μόλις γνώρισες, να τα κόψεις.
Ή θα ρωτάς "ρε" ή τίποτα.

βαγγος είπε...

εχεις γινει σαν τον κασσιδιαρη τωρα τελευταια

βαγγος είπε...

την ceu παντως την εχω ευχαριστηθει

βαγγος είπε...

Λοιπον επειδη ξερω που το πας θα σου γραψω τι συνέβει με το συγκεκριμενο κομματι για να δεις οτι είναι μια φοβερη συμπτωση και οχι ακριβως clopypaste απ την Ναταλια. Το πρωι της επόμενης μέρας με ενα κεφαλι καζάνι ακουω εν λευκω περι 07.15 και παιζει αυτο το κομματι το οποιο το ψαχνω καιρο γιατι το ειχα ακουσει στην εκπομπη του θεμου και μου εμεινε. κανω δεξια στην αναπαυσεως εκει στο νεκροταφειο της Δραπετσωνας με βρισιδια κλπ και βαζω το mp3 να ηχογραφεί. Γυρναω σπιτι και μετα απο δυο μερες, το θυμαμαι οπου μεσω αυτου του site http://www.midomi.com ανακαλυπτω ποιο ειναι και παθαινω πλακα. guts λοιπον γιατι οποιος εχει πραγματικο παθος με τι μουσική δεν αφηνει να του πεσει τιποτα κατω όπως και σε σενα φανταζομαι(Τοτε έπαιξε ενα αλλο κομματι απ αυτους.)
Αν ανεβασω parov stellar - phantom μια απ τις κυριακες θα μου ξαναπεις ντροπή σου ρε επειδη ηταν το κομματι που το επαιζε την ωρα που μπηκαμε στο μαγαζι, Αν θυμάσαι???σε χαιρετω θα ασχοληθω τωρα με την πραγματικοτητα φορολογικη δηλωση

nasopoulos είπε...

Και προληπτικός να μην είσαι, δεν ξεκινάς 13 του μήνα να ασχοληθείς με τη φορολογική δήλωση... μεγάλο σφάλμα.