Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ερωτήσεις-Απορίες...


Γιατί ενώ η Αλβανία έστειλε να υπογράψει  τη τριμερής Διακυβερνητική Συμφωνία Ελλάδος - Αλβανίας - Ιταλίας για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό οικονομίας και ενέργειας, η Ιταλία τον υπουργό ανάπτυξης εμάς μας αντιπροσώπευσε ο  κολονάκια και πλατείες Mr Tipotas? Την επόμενη να στείλουμε στο Eurogroup τον υπουργό υγείας....






Γιατί ενώ πριν ένα δύο χρόνια βρίζαμε το Μητσοτακέικο,τους Παπανδρεους και τους Καραμανλήδες και μιλάγαμε για οικογενειοκρατίες τώρα δεν λέμε κουβέντα για την κυρία Ζωή την κόρη του πρώην προέδρου του Συνασπισμού?




5 σχόλια:

nasopoulos είπε...

Για τον πρώτο, υποθέτω, τον έστειλαν γιατί δεν είχε και τίποτα άλλο να κάνει (κάτι ακούστηκε ότι πάει Άγκυρα μέσα στην εβδομάδα νομίζω). Οι άλλες λύσεις, Χατζηδάκης έχει τις απεργίες και ο Στουρνάρας δεν γράφει για τη Ν.Δ.
Για την δεύτερη, γίνεσαι νομίζω άδικος. Γιατί τι θα έκαναν τα ΜΜΕ χωρίς τις γραφικότητες της Ζωής και του Μαρκογιαννάκη, ας πούμε; Θα έπρεπε μετά να ασχοληθούν με τίποτα ουσιώδες στη χώρα του αέναου τίποτα.

Christos είπε...

Ο πρώτος θεσμικά τουλάχιστον είναι υπουργός εξωτερικών (νομίζω).
Οικογενειοκρατία λίγο δύσκολο ρε συ θοδωρή, άμα κυβερνήσει ποτέ η ζωή ή δούμε και τα τρισέγγονα του κωνσταντόπουλου στη βουλή το ξανασυζητάμε.
Ελπίζω να σε κάλυψα.

Christos είπε...

update: στην τελετή υπογραφών ήταν παρόντες σαμαράς και χατζηδάκης.
Πριν μήνες υπήρξε προσύμφωνο μεταξύ αβραμό και ομολόγων υπουργών για το ΤΑΡ.

nasopoulos είπε...

Θοδωρή μας παραπληροφορείς; Τι γίνεται; Έγινες και εσύ σαν τον άλλο τον γλόμπο του Ενικού που την έπεφτε στον Αρσένη στον ΣΚΑΙ. Πωπώ τι θυμήθηκα. Τι αηδία ήταν αυτή.

thodoris είπε...

ρε παιδία δεν τα ξερω ολα αυτα για αυτο ρωταω.