Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Malnutrition



           Ξέρω ότι σήμερα είναι πολύ δύσκολο να εμπιστευτεί κανείς οποιονδήποτε σκοπό, οργάνωση ή καμπάνια. Απλά μέσα στις τόσες αηδίες και εταιρικές προπαγάνδες που μας κατακλύζουν καθημερινά, πιστεύω ότι αξίζει κανείς να αφιερώσει μία ωρούλα για να χαζέψει δύο ιστοτόπους. 
          Ο πρώτος είναι η the one campaign. Δυστυχώς, αν διαβάσει κανείς το διοικητικό συμβούλιο της πρωτοβουλίας του Bono και άλλων, θα καταλάβει ότι πολλοί έχουν πάει εκεί για ψυχή, που λένε και στο χωριό μου. Άτομα σαν την Κοντολίζα Ράις μόνο για να ξεπλύνουν αμαρτίες και να επικυρώσουν το lifestyle του πλούσιου αμερικανού φιλάνθρωπου συμμετέχουν σε αυτά τα πράγματα.
         Ο δεύτερος είναι ο IFAD, το επίσημο κομμάτι αυτής της προσπάθειας ως ειδικευμένη υπηρεσία του ΟΗΕ. Ξέρω ότι ο ΟΗΕ έχει χίλια δυο κουτσά στραβά αλλά δεν παύει έστω και υπό χειραγώγηση να έχει προσφέρει πολλά σημαντικά στην ανθρωπότητα. Σε αυτόν τον ιστότοπο θα σας πρότεινα να δώσετε και το περισσότερο βάρος.
       Όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε και συνοδεία μουσικής. Με την πρωτοβουλία AGIT8 η one campaign με τη συνεργασία μεγάλων της μουσικής διασκευάζει τραγούδια  που έχουν συνδεθεί με την έκφραση διαμαρτυρίας.  
              

Δεν υπάρχουν σχόλια: