Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Halloween....

Την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween, στις 21:00 ακριβώς, ξεδιπλώνεται για δεύτερη φορά μία βραδιά τρόμου, μυστηρίου, και άκρατης διασκέδασης, σε όλους τους χώρους του six d.o.g.s, με ένα "Spooktacular Halloween Night! #2" πάρτι.
Η συνταγή, παρόμοια, αλλά εξελιγμένη σε σχέση με πέρυσι, όπου πάνω από 2.500 άνθρωποι επισκέφθηκαν το six d.o.g.s, 70% αυτών μεταμφιεσμένοι. Πυκνή ομίχλη θα καλύψει το στενό της Αβραμιώτου, τρομακτικά ουρλιαχτά θ' αναστατώνουν τον κήπο, υπόγειοι τάφοι, αίμα, φόβος (και λίγη παράνοια), σε ένα χαριτωμένο πάρτι, ειδικά σχεδιασμένο για την δική σας (και τη δική μας), απόλαυση. Θα υπάρχει ειδικό αχνιστό Sailor Jerry cocktail για τη βραδιά, στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ, ενώ ολόκληρο το Project Space, θα μεταμορφωθεί σε screening room όπου θα προβάλλονται ανατριχιαστικά αποσπάσματα από τις πιο τρομακτικές ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ, υπό την επιμέλεια του Νίκου Πάστρα και του flix.gr. Added bonus σκαλιστές κολοκύθες, σκελετοί, νυχτερίδες, φαντάσματα, σταυροί, αράχνες, σκοτάδι, τέρατα. 
Τις μουσικές επιλογές θα αναλάβουν οι BOCADA (Bolas + Cat Black + dagritzikos), μαζί με τους LATERNATIVE (Παναγιώτης Μένεγος + Σταύρος Διοσκουριδής), σε ήχους αυστηρά τρομακτικούς.


Πηγή:www.monopoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: