Κυριακή 29 Απριλίου 2007

Το σίριαλ κράτησε 60 ημέρες

Σας χαιρετώ όλους και εύχομαι αυτό το blog να ''φιλοξενήσει'' τις απόψεις όλων μας πάνω σε ό,τι μας απασχολεί και μας ενδιαφέρει.

Θα ήθελα, λοιπόν, να εγκαινιάσω την παρουσία μου σε αυτό το blog με ένα σχολιασμό της πολιτικής συγκυρίας των ημερών.Η ημέρα του Σαββάτου είναι μια ιστορική μέρα για την διακυβέρνηση της Ν.Δ.(συγχώρα με ,Αντρέα μου).Ο πρωθυπουργός μας πήρε αυτή την ηλιόλουστη μέρα μία πρωτοβουλία (μάλλον η πρώτη του και πολύ καθυστερημένη).Πήρε στο τηλέφωνο τον κ.Τσιτουρίδη και ''τον παρέτησε''.
Το δομημένο αυτό σίριαλ έλαβε επιτέλους ένα τέλος!
Ηταν πολλά τα λεφτά κύριοι!Το σενάριο είχε ομόλογα,off shore εταιρίες με έδρα εξωτικά νησιά (θέλανε και εξωτικά νησιά ,τρομάρα τους!Δεν πηγαίνανε μέχρι το Καλόνερο πιο ωραίο είναι!), swaps,προμήθειες,χρημαστηριακές ... μέχρι και γούνες Καστοριάς.Βέβαια οι πρωταγωνιστές του έργου χρωστάνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ελληνικό λαό που χορήγησε τα λεφτά του για να γυριστεί αυτή η διεθνής υπερπαραγωγή.Ας είναι καλά τα ασφαλιστικά ταμεία τους.
60 μέρες μετά την πρώτη μετάδοση της κωμικοτραγωδίας είχαμε και μία παραίτηση.ΝΑΙ! Είναι αλήθεια στην Ελλαδα παραιτούνται και υπουργοί καμιά φορά!
Περίσσοτερες πληροφορίες θα μάθουμε το πρωί απο τις κυριακάτικες εφημερίδες.

ΟΙ ΑΤΣΙΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!


Υσ/φο: Ας αφήσουν όμως και κανένα φράγκο.
Κωστάκη (όχι εσύ Νασό) να έρχεται και η σειρά σου,αντε έχεις να μεγαλώσεις και δίδυμα !!!








3 σχόλια:

nasopoulos είπε...

Υπέροχο. Όντως!!! Το τσινετσιτάδικο "the good,the bad and the ugly" που είδα χτες λιγότερα θα κόστισε αν και μπορώ να βρω πολλές ομοιότητες στους ρόλους..

deceiverius είπε...

Σε πάω γιατί όπως λέει κι ο archon είσαι πολιτικοποιημένος και όχι κομματικοποιημένος.LOL.Καλά τα λες πάντως και δίκιο έχεις.Καλή συνέχεια με το Blog."Σάββαααα, μη ξεχάσεις...το ομόλογο να είναι δομημένο" , που έλεγε κ η παλιά διαφήμηση!

Χάρης είπε...

Ο ΣΑΒΒΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!!!

ΠΑΟΚ-ΠΑΣΟΚ-ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!