Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Περί κρίσης






Όλες αυτές τις υπέροχες κρύες μέρες του Νοέμβρη έχω βαρεθεί να ακούω για την κρίση. Κάθε ξεχασμένος αναλυτής και κάθε πεταμένος δημοσιογράφος οικονομικού ρεπορτάζ μας μιλάει για την κρίση. Με αποτέλεσμα να ισχύουν τα εξής:

  1. Είσαι υποχρεωμένος να ακούς την παπαριά του καθενός
  2. Ακόμα και όταν γίνεται μια σοβαρή ανάλυση, όλοι οι παρατρεχάμενοι παραθυροκαβάντζες φροντίζουν να το ξεφτιλίσουν το θέμα
  3. Σημαντικά θέματα, όπως η απεργία πείνας χιλιάδων φυλακισμένων περνάει στο ντουκου
Άνθρωποι μου, η κρίση είναι σαν το προφιτερόλ. Χέστηκε ο κοσμάκης ποιος, πως και γιατί. Όταν θα έρθει γίνεται τουλάχιστον θα τρώμε καμιά πάστα ή θα τη βγάλουμε με γλυκύ βραστό;

4 σχόλια:

thodoris είπε...

fantasou gia thn apergia stous filakismenous efage o alogoskoufis avga sto LSC!!!
afasia megali!!!aptoitos omos sinexise tin omilia tou

thodoris είπε...

LSE kai oxi LSC sorry gia toys avrianous epistimones pou tha mas vgaloun apo ti krisi kai spoudazoun ekei

Christos είπε...

H tileoptiki ellinifreneia to kanei kairo twra. exei giaourtwsei ti misi politiki skini. alla toso petyximena de tha mporouse. gia to arxeio mas :
http://www.youtube.com/watch?v=X89Objn3s5o&eurl=http://www.press-gr.blogspot.com/

Kanei eligmous omws o atimos kai ta trwei xwfaltsa.

βαγγος είπε...

φοβερο αυτο με την οικονομικη κριση ρε παιδι μου.μπορουμε να κανουμε κατι να αλλαξει?δεν ξερω μαζι με την κριση και μιζερια οταν βλέπεις ειδήσεις.απ την αλλη κατι εκπομπες οπως η 'στιγμή της αληθειας' με τα παντα προκατασκευασμένα με ερωτησεις οπως θα πηδαγες τη αδερφη σου,θα πιπωνες κανενα γαιδαρο,εισαι 'τρύπιος'?χαλαρωνουν τον κόσμο αυτες οι εκπομπες ηθελα να ξερα?