Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακάτικα....

                 Τουρλού τουρλού.....

1)Μπράβο μας ως λαός που αυτή τη σταγόνα δημοκρατίας που κατακτήσαμε με το open.gov φροντίσαμε να την παγιώσουμε. Ελπίζω η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, η "Διαύγεια" κ.α να έχουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, αμεσότερη και πιο ουσιώδη.

2) Κυκλοφορεί ένας περιέργος νόμος S510 στην Αμερική. Έχει να κάνει με τις ατομικές καλλιέργειες, καλή ώρα σαν τα δικά μας μποστάνια και κοτέτσια κλπ. κλπ. Βρωμάει ολίγον τι η ιστορία. Αν έρθει κατά δω μέσω το WHO, ελπίζω να φάει κανά άκυρο στην Ευρώπη όπως και τα GMO.

3) Λυπάμαι τον εαυτό μου και τους φίλους μου Χάρη και Βαγγέλη που χάσαμε 2 ώρες από τη ζωή μας για να δούμε αυτό το πράμα χτες, τα λεφτά που ξοδέψαμε σαν κράτος μέσω της ΝΕΤ για να καλύψουμε αυτό το πράμα χτες και συλλυπούμαι όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που είχαν την ατυχία να πληρώσουν ένα μεροκάματο και βάλε για να δουν από κοντά αυτό το πράμα χτες. Για τις δύο ομάδες: Καλά να πάθετε!!! Για διαφορετικούς λόγους γελάνε μαζί σας και τα σαλιγκάρια... που θα έλεγε και ο Ζήκος. Υπομονή, μεσοβδόμαδα τσου-λου και ουέφα. 



1 σχόλιο:

βαγγος είπε...

Η ΠΑΡΕΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΛΙΑ ΣΕΙΡΑ SOPRANOS ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΜΕΝΗ Η ΒΡΑΔΙΑ.