Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

grammy awards 2011


Ανακοινώθηκαν την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου από το Club Nokia του Los Angeles οι υποψηφιότητες για τα Grammy Awards του 2011.Με τον Eminem να είναι υποψήφιος σε 10 κατηγορίες, σε ένα event που παρουσίασε ο LL Cool J, με την Katy Perry, Justin Bieber και Miranda Lambert να εμφανίζονται live.
O Bruno Mars είναι υποψήφιος σε 7 κατηγορίες ,ενώ από 6 υποψηφιότητες συγκέντρωσαν η Lady Gaga, o Jay-Z και Lady Antebellum.
Στην κατηγορία Album of the Year είναι προτεινόμενοι οι Arcade Fire με το "The Suburbs", ο Eminem με το "Recovery", οι Lady Antebellum με το "Need You Now", η Lady Gaga με το "The Fame Monster" και η Katy Perry με το "Teenage Dream".
Στην κατηγορία Record of the Year, προτεινόμενοι είναι ο B.o.B. ("Nothin' on You"), ο Eminem (featuring Rihanna) ("Love the Way You Lie"), ο Cee-Lo Green ("F?? You"), ο Jay-Z με την Alicia Keys ("Empire State of Mind") και οι Lady Antebellum ("Need You Now")
Ο Justin Bieber, ο Drake, οι Florence & the Machine, οι Mumford and Sons και η Esperanza Spalding προτάθηκαν για το βραβείο Best New Artist, ενώ στην κατηγορία Song of the Year, υποψήφιοι είναι ο Cee-Lo Green για το "F??? You", ο Ray Lamontagne για το "Beg Steal Or Borrow", οι Lady Antebellum για το "Need You Now", ο Eminem για το "Love the Way You Lie" και η Miranda Lambert για το "The House That Built Me".
Η τελετή απονομής των 53ων βραβείων Grammy θα γίνει στο Staples Center του Los Angeles στις 13 Φεβρουαρίου 2011.
Iδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιαζει η βραδιά διότι θα εμφανιστεί επίσης ο bob dylan
με τους mumford and sons και avett brothers για ένα μικρό tribute στην ακουστικη μουσική.

2 σχόλια:

nasopoulos είπε...

Και τα brit awards έχουν πάντως καλές υποψηφιότητες. Νομίζω εκεί θα καταφέρουν να βραβευθούν και οι The xx και η Adele. Τρομερή πάντως η διασκευή στο Lovesong που έπαιξε χθες στην εκπομπή και το Τζόνι το Πετρίδη.

βαγγος είπε...

ναι φοβερη.Η ADELE αποδειχτηκε καλυτερη απ την DUFFY.