Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΤΟ ΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ


Η Nefeli Walking Undercover είναι η 21χρονη Νεφέλη Λιούτα και μπορεί να την έχετε προσέξει να παίζει βιολί σε συναυλίες σχημάτων όπως οι Mimosa's Dream, οι Bad Bid, οι Fall of Man, οι Egg Hell, ο Pan Pan, οι Accra Minoa και τελευταία ο Leon, μέλος της κολεκτίβας του οποίου αποτελεί (και αισθάνεται πολύ περήφανη.)
Από τον Οκτώβριο του 2009 γράφει και ηχογραφεί στο σπίτι τα δικά της κομμάτια, τα οποία στηρίζει στους ήχους του βιολιού και τους ήχους που παράγουν τα αντικείμενα ενός δωματίου, όπως οι κατσαρόλες, οι εφημερίδες, το πάτωμα και τα φυσικά όργανα. Παρουσίασε ζωντανά δουλειά της στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο ανοίγοντας τη συναυλία του J.Kriste, στο Σταυρό του Νότου ανοίγοντας τη συναυλία των Modrec, στο Going Youth Festival της Τεχνοπόλεως και το Ευρωπαικό Φεστιβάλ Τζαζ που έλαβε χώρα επίσης στην Τεχνόπολη. Το καλοκαίρι του 2010 έγραψε 9 από τα κομμάτια της στα Fab Liquid Recording Studios.

1 σχόλιο:

nasopoulos είπε...

Μπράβο ρε Βάγγο. Είναι η κοπελίτσα που σχολιάζαμε στη συναυλία των Camera Obscura έτσι; Κάτι βράζει πάντως σε όλα αυτά τα παιδιά που ψάχνονται και προσθέτουν ήχους στην ελληνική σκηνή. Και σίγουρα κάτι θα βγει.