Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ουδείς Υπεράνω

Παρασκευή 28/10 11:00πμ - Κυριακή 30/10 11:00μμ

Η μάχιμη και αδέκαστη δημοσιογραφία δίνει το δικό της αγώνα προκειμένου να μας αποδείξει ότι στη θεσσαλονίκη μια μειοψηφία προσέβαλε τους θεσμούς και ξεφτίλισε τη χώρα στο εξωτερικό. Από κοντά και το 95% της βουλής μιλάει για κατάργηση της δημοκρατίας.

Ο καίσαρης (κάργα δεξιός κι όχι και ο πιο τίμιος δημοσιογράφος) λέει μεταξύ άλλων και προσυπογράφω:

"Ιερή αγανάκτηση προκάλεσε η προσβολή του Κάρολου Παπούλια. Και σαν προσώπου και σαν θεσμού.

Με αποτέλεσμα η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου να μη γίνει ποτέ και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να φύγει δακρυσμένος. Κατά την ταπεινότητά μου, μικρό το κακό. Οταν την ίδια ώρα φεύγουν οι ζωές ενός εκατομμυρίου ανέργων. Κι είναι αμφίβολο αν και πότε αυτές οι ζωές θα επιστρέψουν πίσω.

Κι αν ο Παπούλιας δάκρυσε μια φορά, αυτό το ένα εκατομμύριο άνεργοι κλαίει κάθε μέρα. Και γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συμβολίζει τη Δημοκρατία και την εθνική ενότητα; Κι αν συμβολίζει το πολιτικό σύστημα; Λέω εγώ. Πότε έχει διαφοροποιηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Πότε έχει εκφράσει την αντίθεσή του ή έστω τη δυσφορία του; Ποτέ. Αυτούς που τον επέλεξαν εκφράζει.

Εχει ακούσει ο κόσμος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κάτι διαφορετικό; Ευχές κάνει λες και είναι κάθε μέρα Πάσχα και Χριστούγεννα. "

Χαίρετε, όπως συνηθίζει να κλείνει ο καίσαρης τα γραπτά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: