Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Holiday


Ο καύσωνας μας έκανε την πρώτη επίσκεψη του καλοκαιριού και το θερμόμετρο ανεβαίνει. Κάψες όμως δεν έχει μόνο ο καιρός, αφού οι πολιτικοί άρχισαν να ζοχαδιάζονται ενόψει εκλογών ενώ και μπασκετικά την Τετάρτη μάλλον θα δούμε ματσάρα.

Επιτρέψτε μου, λοιπόν, μια τελευταία παράκληση πριν ξεχυθούμε σαν Eλληνάρες με ανεβασμένη λίμπιντο για να χορτάσουμε καλοκαιράκι. Εκεί που θα πάμε, παραλίες,συναυλίες, νησιά, χωριά, μαγαζιά, ας μην τα κάνουμε και φέτος π......α. Ας μην είναι όλα γύρω μας τέλος του καλοκαιριού ένα ατέλειωτο μπουρδέλο από σκουπιδαριό και γόπες. Ας σεβαστούμε όλους αυτούς που μέσα στο βράσιμο δουλέυουν για να μας κάνουν το καλοκαιράκι μας καλύτερο. Και πάνω από όλα ας σεβαστούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς.

Αλλά αρκετά με την έμφυτη γκρίνια μου. Καινούριο event για να δείξουμε ότι πάμε μουσικά λίγο μπροστά. Ή μάλλον προσπαθούμε να αναβιώσουμε λίγη από τη μουσική που κάποτε μας χάριζε αφειδώς η Θεσσαλονίκη. Τεσπά το schoolwave festival είναι γεγονός και εγώ έχω μόνο ένα να πω. Μπράβο σας. Μπράβο σε εσάς που το διοργανώσατε, μπράβο στους μαθητές που συμμμετέχουν (ή συμμετείχαν στην διαδικασία επιλογής) και μπράβο και σε όλους όσους θα πάνε. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μία ματιά στο http://www.theschooligans.gr/
.
.
.
"I beg to dream and differ from the hollow lies
This is the dawning of the rest of our lives
On holiday"
Green Day, Holiday

Δεν υπάρχουν σχόλια: