Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Ελληνικό ποδόσφαιρο

                   Το ποδόσφαιρο το αγαπάω πάρα πολύ σαν άθλημα και μου λείπουν πολύ οι εποχές που καμιά δεκαριά πιτσιρικάδες στριμογνώμαστε μέσα σε μια κλούβα για να αλωνίζουμε τη Μεσσηνία, όπου κάθε φορά είχαμε παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ ότι έτσι πρέπει να μέινει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ούτε ότι εγώ κατέχω τεχνικά άπειρα πράγματα. Ωστόσο οι δηλώσεις αυτές του Αντωνιάδη, του παλαίμαχου του Παναθηναϊκου, τις οποίες μεταφέρω ως clopy paste από τον sport-fm μου θύμισαν την ερώτηση που απηύθυνε ο Barry  στον  Rob:
"Rob, top five musical crimes perpetuated by Stevie Wonder in the '80s and '90s. Go. Sub-question: is it in fact unfair to criticize a formerly great artist for his latter day sins, is it better to burn out or fade away"
                               
                       Ο «ψηλός», είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά του Παναθηναϊκού ένας προπονητής. Δεν μπορεί να έχει τα κλειδιά. Αυτός γιατί δεν δέχεται κανέναν; Ξέρει καλύτερα το ποδόσφαιρο από εμάς; Ο προπονητής είναι ανώτερος υπάλληλος της εταιρίας. Την πολιτική την χαράσσει η διοίκηση της εταιρίας. Γιατί δεν ήρθε μια φορά εδώ να μας δώσει εξηγήσεις; Να καταλάβουμε πως σκέφτεται! Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του. Ποιος είναι ο προπονητής; Ο πάπας; Να βάλουμε κάποιον για να τον βοηθήσει». 

            Κοινώς μήπως είναι καλύτερα όλα αυτά τα παπούδια στον Παναθηναϊκό να αράξουν στην εξέδρα, αντί να ξεφτιλίζονται; Μήπως να ρίξουν μια ματιά στην Ευρώπη που στις μεγαλύτερες ομάδες ο MANAGER είναι ο "θεός" και όλα είναι υπό την κρίση του; Και όταν λέμε να βάλουμε κάποιον να τον βοηθήσει, γιατί μου ακούγεται κάτι του στυλ, να βάλουμε ένα ρουφιάνο για τους δημοσιογράφους να του σκάβει το λάκκο; Ή μήπως κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τι μας έσουρνε ο Ιταλός πριν κάτι χρόνια σε μία συνέντευξη τύπου;

 

1 σχόλιο:

Christos είπε...

Ο χοντρός μόλις είδε ότι δε μπορεί να ελέγξει τη διαιτησία έβαλε το θεοδωρίδη, για να τσιτώσει τους παίχτες έβαλε το μητρόπουλο, προσφάτως για να ελέγχει το ζαρντίμ έβαλε το κηπουρό. Τί μας λες εσύ τώρα, έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες!