Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Kαλή αρχή

Κάναμε όλοι Join με σκοπό να φτιάξουμε ένα μουσικό ραδιόφωνο όπως το ονειρευόμαστε: ζωντανό, ελεύθερο, ανοιχτόμυαλο, απρόβλεπτο. Ένα ραδιόφωνο με ψυχή και χαρακτήρα. Ένα ραδιόφωνο από αυτά που τα αγαπάς. Ξέρετε εσείς…
Σήμερα λοιπόν ξεκινάει μία πολύ φιλόδοξη προσπάθεια. Το «Join Radio», το καινούργιο web radio της Αφροδίτης Σημίτη και της Άννας Αναστασίου. H ανάγκη του κόσμου για καλό ραδιόφωνο έχει αυτά τα αποτελέσματα έστω και μέσω διαδυκτίου. Το έστω πάει για μένα και κάποιους άλλους που τους αρέσει να ακουνε Αναστασίου οδηγώντας. Οι παραγωγοί συνεχίζουν απο κει που άφησαν τον best , υπάρχουν όμως και σημαντικές απουσίες . Καλή τύχη στα παιδιά.
To  κομμάτι που ακούστηκε πρώτο ήταν αυτό όπως μας είπε πριν λίγο η Αννα.

Από τα μεσάνυχτα ήδη της Κυριακής η Αφροδίτη άνοιξε τα μικρόφωνα για την παρουσίαση του προγράμματος. Μάλιστα σε κάποια αποστροφή του λόγου της μίλησε και για έξοδο του σταθμού στα FM. 

Join radio

1 σχόλιο:

nasopoulos είπε...

Θα πάω να πάρω αυτά τα μεγάλα ακουστικά, θα τα φορέσω στο γραφείο και θα ηρεμώ, γιατί ο δεξιά μου ακούει Ατλαντίς ή Βασίλη Παπακωνσταντίνου (καλό το ελληνικό ροκ αλλά δεν αντέχω άλλη κλάψα) και ο αριστερά μου Βερύκιο.