Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Christmas List


Λοιπόν, επειδή το παράκανα και εγώ με τα πολιτικά, και επειδή ο χρόνος φτάνει στο τέλος του, ψάχνω μία λίστα με ξεχωριστούς δίσκους που κυκλοφόρησαν αυτή τη χρονιά. Από κλασσική μουσική και live μέχρι σκυλάδικα, θέλω μια λίστα με 5 με 10 μουσικές παραγωγές αυτής της χρονιάς. Αποκλείονται καλλιτέχνες με χορηγούς εταιρίες τηλεπικοινωνιών. Επίσης τα στρουμφάκια τα αγόρασα πέρσι.

Χρήστο βασίζομαι πάνω σου για μία καλή πρόταση για να ντύσω με μελωδικό τρόπο τις διακοπές(που διακοπές λέμε και διακοπές δεν βλέπουμε, αλλά δεν γαμιέται.. να πάει και το παλιάμπελο) μου. Μην βάλεις μέσα cd από το je t'aime και Θώδη.

Ιδαίτερες προτιμήσεις από εγχώριο προϊόν: Σαρλάνης, Καλλίδης, Γιώτης , Κυπριανίδης και όλα τα αδικημένα ,από το μουσικό σύστημα αυτής της χώρας, παιδιά της νύχτας.

Από ξένη μουσική θα τιμούσα το καινούριο φαινόμενο black out, αλλά δυστυχώς ούτε για πλάκα δεν είναι το πως η μουσική βιομηχανία ξεζούμισε ένα κορίτσι μέσα σε λίγα χρόνια. Απόκλείονται τα boybands. Αποδεκτά τα γυναικεία group, αρκεί να έχει επιλογή mute και dvd ή τουλάχιστον πολλές φωτο στο ένθετο βιβλιαράκι. Επίσης απαγορεύονται τα cd από reunion. Αρκετά λεφτά βγάλανε, ας αφήσουν και κανέναν άλλο να φάει λίγο ψωμί.


Πάντως, πέρα από κάθε σύγκριση τα καλύτερα κομμάτια που έχω ακούσει φέτος, τραγούδια με μπόλικη ψυχή, ανήκουν σε αυτήν την μπόεμ, αυτοκαταστροφική ροκ σταρ. Που μακάρι τα Χριστούγεννα να της δώσουν λίγη φώτιση για να απολαύσουμε και άλλη μουσική της, και την ίδια σε πιο νορμάλ κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: