Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ


Ανοιγω τον υπολογιστη και διαβαζω τα αδιαβαστα.Ξερετε εκει που ημουν δεν ηξερα τι συμβαινει πισω. Σας τα μεταφερω απ το site του ΑΓ6.
''Μόλις ανακοίνωσε ο Γιάννης Πετρίδης ότι σταματάει όλες τις εκπομπές και το σοκ ήταν φοβερό. Κεραυνός εν αιθρία και μετά άρχισε το χαλάζι. Ο λόγος είναι ότι η εργοδοσία τον παύει από την 1η Ιουλίου μαζί με άλλους συμβασιούχους της ΕΡΤ. Εδώ είναι η πραγματικότητα της Ελληνικής αξιολόγησης. Ή τα αφήνουμε όλα να παρακμάσουν ή μαζί με τα ξερά καίμε και τα χλωρά. Είναι πολύ δύσκολο για τους αρμόδιους να φιλτράρουν τις περιπτώσεις των συμβασιούχων και ο ΑΣΕΠ θα τους δώσει πάλι τη λύση.
Φαντάσου ότι το τέλος μιας ιστορικής εκπομπής 35 ετών που είναι ένα ρεκόρ, που έχει φτάσει στη 5η γενιά ακροατών, να σταματάει λόγω γραφειοκρατίας.
Υπάρχει στο Facebook γκρουπ σωτηρίας των εκπομπών του Γιαννη Πετρίδη και του συνεργάτη του Κώστα Ζουγρή.
Kαι στη συνεχεια απ το mix grill:
Δεν σταματάει τελικά η εκπομπή του Γιάννη Πετρίδη, όπως μας ενημέρωσε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος και το γράφει στο e-tetRadio.
Στο Facebook group - Don't Stop Giannis Petridis Show γίναμε πάνω 2.610 μέλη. Οι επιστολές που συντάξαμε μαζί με το e-tetRadio στάλθηκαν σε πολλά ξένα μουσικά έντυπα και γνωστές εφημερίδες. Κάποιες φορές ευτυχώς, μια μαζική κινητοποίηση μπορεί να φέρει αποτελέσματα... Πάλι καλά!
Update 16:14: Ο Γιάννης Πετρίδης είπε στο μικρόφωνο ότι από την 1η Ιουλίου θα κάνει με τον Κώστα Ζουγρή κανονικά τις εκπομπές, αλλά χωρίς μισθό!
συνεχεια

2 σχόλια:

Christos είπε...

Τεράστια ντροπή για την ΕΡΤ. Είναι γραφειοκρατικό το θέμα αλλά και μόνο που υπήρξε η ελάχιστη πιθανότητα να διακοπεί αυτή η εκπομπή είναι μέγα foul. Είναι επίσης γεγονός ότι αξιόλογοι επαγγελματίες χάνουν τη δουλειά τους κάθε χρόνο απ το εργασιακό καθεστώς της ΕΡΤ αλλά ως δια μαγείας συνεχίζουμε να τρώμε στη μάπα πολλούς άθλιους ισόβιους "δημοσιογράφους" & παραγωγούς.

βαγγος είπε...

ασ τα χρηστο rad dj απο δω και περα?