Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Lakers VS Celtics



Οι τελικοι του NBA αρχισαν και επισημως χθες βραδυ με το πρωτο παιχνιδι στο staples center και τους Lakers να επικρατουν των Bostons ανετα με το 102-89.
Η ιστορια λεει ότι οι 2 ομαδες συναντιουνται στο τελικο για 33η φορα στα 63 χρονια του NBA. Ως φανατικος οπαδος των Λιμνανθρώπων ελπιζω το πρωταθλημα να μεινει και φετος στο ΛΑ εφοσον ο Cobe και η παρεα του διατηρησουν το πλεονεκτημα εδρας που απεκτησαν από την regular season.(Δεν θα με χαλαγε βεβαια και μια επιβλητικη νίκη στη Βοστονη).
Οι Κελτες μπορει να εχουν περισσοτερα πρωταθληματα στην κατοχή τους(17)με το τελευταιο το 2008 αλλά οι Lakers βρισκονται μια ανασα πισω τους με 15 και πηγαινουν ολοταχως για το 16o. Μακαρι να μπορουσα να δω περισσοτερα ματς από την ελληνική TV αλλα θα βολευτω με τις μαγνητοσκοπήσεις του ΣΚΑΙ τα κυριακατικα βραδια.
Επειδη στο εγχωριο μπασκετ τα πραγματα είναι περισσοτερο αναμενόμενα και ο ΠΑΟ καλως ή κακως και με τα προχθεσινα αισχη της διαιτησιας στο ΟΑΚΑ θα σηκωσει και φετος το πρωτάθλημα ας δουμε κανα ματσακι του ΝΒΑ να ευχαριστηθουμε τουλαχιστον το αθλημα που αγαπαμε..

3 σχόλια:

Christos είπε...

Οι lakers νομίζω το αξίζουν περισσότερο φέτος αλλά το επίπεδο γενικά έχει πέσει πολύ σε σχέση με τους προπέρσινους τελικούς.
Το woop.gr εχει μερικές απευθέιας μεταδόσεις αλλά απαγορευτικές ώρες.
Επίσης θοδωρή μη τρελαθούμε τελείως.
Το ματς προχτές το χάσατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
Ειδικά η ανακοίνωση των αγγελόπουλων είναι για γέλια. Θα περίμενα περισσότερη αυτοκριτική όταν είσαι μπροστά με 14 πόντους και καταφέρνεις να χάσεις.
Ακόμη κι αν δεις καθαρά αγωνιστικά το ματς, βρίσκεις εναν παναθηναικό χάλια για 2μιση δεκάλεπτα, προηγείσαι άνετα (μπαίνουν και τα σουτ σου) κι όταν έρχεται η ώρα να παίξεις σοβαρά για 10 λεπτά, παρουσιάζεις το ίδιο τσίρκο που κατέβηκε στον πρώτο αγώνα στο οακα.
10 πόντοι στο τελευταίο 10λέπτο και φταίνε οι διαιτητές;

thodoris είπε...

το μπασκετ ειναι παιχνιδι ψυχολογιας.2-3 φασεις φτανουν να σε ριξουν και να εκνευριστεις,ειδικα οταν παιζεις με το παναθηναικο.δεν ειναι δικαιολογια αυτο απλα σου λεω.σκεψου τον τελικο ευρωλιγκας με μπαρτσελονα(οχι οτι ειχαμε πιθανοτητα να νικησουμε αλλα λεμε) που μειωσαμε στους 5 και σηκωνονται οι αλλοι για τριποντο απο τα 8 μετρα και το βαζουν.Σου γαμαει τη ψυχολογια οπως και να το κανουμε. το ιδιο ειναι απλα εδω εγινε με τη βοηθεια των διαιτητων

Christos είπε...

Δε ξερω αλλα το βλεπω διαφορετικα. Και ισως ειναι η πρωτη φορα φετος που ηθελα να το παρει ο ολυμπιακος. Το κειμενο αυτο με εκφραζει απολυτα:

http://tsarly.yooblog.gr/2010/06/04/76/