Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

fresh produce

Δεν θα ξεχασω την βολτα στην Διδοτου περυσι το καλοκαιρι με το σονικ στο χερι για οδηγο, το οποιο ειχε ενα ολοκληρο αφιερωμα για τα δισκαδικα της περιοχης. Στο vinyl microstore που ειδικευεται για τις ανεξαρτητες κυκλοφοριες βρηκα αναπαντεχα το cease to begin των band of horses και εγινε για 2 λογους ενα απ τα αγαπημενα μου.1ον γιατι ειναι ενας πραγματικα πολυ καλος δισκος που σε κερδιζει ολο και περισσοτερο καθε φορα που τον ακους και 2ον γιατι θα μου θυμιζει για παντα αυτην την φοβερη βολτα, που δεν ξερω τωρα πια με το διαδυκτιο ποσοι μπορουν να καταλαβουν τι εννοω.
Το infinite arms κυκλοφορησε φετος οχι για να γινει ο δισκος του αιωνα αλλα για να ομορφυνει στιγμες και να φτιαξει αναμνησεις με γοητευτικες μελωδιες. Δυστυχως θα περασει και αυτος απαρατηρητος.

2η δισκαρα απ τους foals.To nme εγραψε διθυραμβους τα υπολοιπα περιοδικα τουλαχιστον 4 αστερακια.Εμεις τους αδικησαμε οταν ηρθαν στο rockwave αντε να τους πιασεις που απογειωνονται στην κυριολεξια με μια κορυφαια δισκαρα.ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΑ

1 σχόλιο:

Christos είπε...

Ευτυχώς φρόντισες έγκαιρα να μας ενημερώσεις για το infinite arms σε προηγούμενο post, οπότε δε θα περάσει τόσο απαρατήρητο :)