Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

live @ gagarin

1ον Οι camera obscura στο gagarin στις 30 οκτ.! Πολυ ευχαριστο νεο γιατι εξακολουθουν να υπαρχουν ανθρωποι που θα ρισκαρουν να φερουν ονοματα σε ενα κοινο που μην γελιομαστε δεν ειναι μεγαλο για να στηριξει τετοιες συναυλιες. Εχω περιεργεια να δω ποσοι θα μαζευτουμε εκεινη την ημερα.

2ον Ειναι πλεον κουραστικο αυτο που γινεται με τους scorpions και τους αλλους δεινοσαυρους που ερχονται στη δυση της καριερας τους με ακριβα εισιτηρια να μας γεμισουν το συναυλιακο καλοκαιρι.
3ον Ποσα χρονια περασαν για να ερθουν οι u2 στην Αθηνα? Θα ηθελα να τους εβλεπα σε ενα μικρο χωρο στα τελη της 10ετιας του 80 οπου θα απολαμβανα τον ηχο τους. Σημερα θα ηθελα να δω ονοματα που ''γινονται'' τωρα.
ΠΧ τους Kings of leon, decemberists, shins θα περιμενουμε να τους δουμε το 2030 και με την προυποθεση οτι θα εχουν κανει ονομα στη χωρα μας?
4ον Ο πετριδης μιλαει στις 27 στο passport στην πλατεια κοραη στο πειραια
5ον Σημερα παιζει στον παραπανω χωρo ο παυλιδης
6ον Νεο dirty ALBUM απ τους BLACK KEYS

M αυτον τον τροπο, οπως ειδατε συνδεεται το group me το κοινο του και οχι απ το internet. Βλεπετε τι κανουν με 2, 3 οργανακια οι τυποι και πως ανταποκρινεται το κοινο που δειχνει να ξερει τα καινουργια τους τραγουδια.
7ον Σαυτα ειμαστε πρωτοι
8oν κωστη με τετοια κομματια ξεκινας το καπνισμα.