Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Έχουμε και λέμε

Κουραστήκαμε να περιμένουμε ποια θα παντρευτεί ο mosby και τί αηδία θα σκαρφιστεί ο barney για να ρίξει γκόμενα. Γενικότερα κούρασε η κακή και απεγνωσμένη προσπάθεια των σεναριογράφων να παράξουν χιούμορ σε μια σειρά που αισίως κλείνει 7 σεζόν φέτος. HIMYM για μένα τέλος κάτι που έπρεπε να έχω κάνει μετά το 2ο κύκλο.
Αντιθέτως το modern family εξακολουθεί να σκίζει, διατηρώντας το μοτίβο των 20λεπτων επεισοδίων, έχει sofia vergara (best ass ever) σε τρομερό ρόλο, έχει Al Bandy, έχει hot μαμά 40άρα και μητέρα τριών (το 18χρονο έχει potentials) παντρεμένη με 40άρη που περνά την κρίση της μέσης ηλικίας παλιμπαιδίζοντας (θέλω να του μοιάσω), έχει gay ζευγάρι ανδρών να υιοθετεί μικρό βιετναμεζάκι κι όλοι αυτοί στο τέλος της ημέρας με δόσεις ειλικρίνειας να παραμερίζουν τις διαφορές τους, και να ενώνονται γιατί η οικογένεια είναι πάνω από όλους.
Bored to Death θέλω να δω πού το πάει, δεν έχει καμια τρομερή πλοκή αλλά βλέπεται ευχάριστα και με κρατάει προς το παρόν o galifianiakis στον κλασικό του ρόλο και ο dr becker για όσους έχουν δει παλιά.
Για όσους αγαπούν ποτοαπαγόρευση/αμερική/μαφία/πουτάνες κι αλητεία, εύκολα στρέφονται στο boardwalk empire με Steve Buscemi (ταραντινικός), βασισμένο σε αληθινά γεγονότα και αληθινούς χαρακτήρες (Κι αυτός σαν τον Al Capone την πάτησε).
Απ' τα φρέσκα έχουμε Homeland και στα πρώτα 3 επεισόδια πάμε πάρα πολύ καλά. Ο λοχαγός Winters επιστρέφει ως λοχίας Brody απ' το Αφγανιστάν όπου βρισκόταν για 8 (wtf) χρόνια αιχμάλωτος των taliban (υποθέτω). Χαμηλοκώλα γκόμενα της CIA με ιστορικό παράνοιας, έχει βάσιμες υποψίες ότι ο "ήρωας" Brody έχει αυτομολήσει. Δυστυχώς ο τελευταίος δε κάνει τίποτα για να την διαψεύσει (το αντίθετο) κι εμείς περιμένουμε να δούμε την κατάληξη.
Τελειώνοντας, έχουμε bonus videaki με Rowan Atkinson,Hugh Laurie και Baldrick από 4ο κύκλο Blackadder (must see season):

3 σχόλια:

βαγγος είπε...

γεια σου χρηστο!! περίμενα πως και πως το post για σειρές εχω κολλήσει τον τελευταίο καιρό με breaking bad

thodoris είπε...

breaking bad gamaei....
christo sxolio gia big bang theory tipota?

Christos είπε...

Εξαιρετικό το breaking bad, και το chuck που φέτος είναι ο τελευταίος κύκλος του, είναι 2 σειρές που θα ξαναπιάσω στο μέλλον.
Το big bang όσο προχωράει αντί να κάνει κοιλιά γίνεται καλύτερο. Η πιο αστεία σειρά που έχει βγει μετά τα friends.