Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

smile it out

Η αλήθεια είναι πως όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι κατανοητό ή να πείσουμε κάποιον για κάτι αναλωνόμαστε στο να παραθέτουμε άπειρα παραδείγματα και να επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια επιχειρήματα μέχρι να νιώσουμε ότι αυτό που θέλαμε εξ'αρχής να πούμε ειπώθηκε. Επίσης αλήθεια, είναι ότι πολλές φορές καταλήγουμε να μην λέμε κάτι μόνο και μόνο επειδή δεν βρίσκουμε τα κατάλληλα λόγια για να το πούμε. Ίσως για αυτό, τα πιο ειλικρινή συναισθήματα να μην εκφράζονται με λόγια αλλά με κινήσεις, μορφασμούς και νεύματα. Πόσες φορές έχουμε επιζητήσει ένα χαμογέλο; Πόσες φορές έχουμε ανταποκριθεί σε ένα χαμόγελο και πόσες φορές έχουμε νιώσει ότι ένα χαμόγελο είναι ο καλύτερος τρόπος για να πούμε κάτι;





Σίγουρα ένα χαμόγελο προκαλεί ευφορία, αλλά η αλήθεια είναι πως με ένα χαμόγελο μπορούμε να εκφράσουμε ποικίλα συναισθήματα: χαρά, ευτυχία, ενθουσιασμό, έλξη, σιγουριά, ικανοποίηση, κατανόηση, συμπάθεια ή ακόμη και άγχος, κούραση, ειρωνία, αλαζονία.... Επίσης υπάρχουν άπειροι τρόποι να χαμογελάσεις, και ακόμη και προσωπικά χαμόγελα που μπορείς να απευθύνεις μόνο σε συγκεκριμένα άτομα. Και είναι δυνατόν να χαμογελάσεις όχι μόνο με τα χείλη, αλλά και με τα μάτια και κάποιες φορές να δημιουργείς την αίσθηση ότι όλο το σώμα χαμογελάει.





Διάλεξα και εγώ, λοιπόν, μερικά από τα χαμόγελα που χαζεύω κατά καιρούς και θέλω να μου στείλετε και εσείς χαμόγελα για να ανεβάσω στη γειτονιά με ή χωρίς σχόλια.

7 σχόλια:

thodoris είπε...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΣΕ ΑΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ?ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΜΠΕΥΣΗΣ ΣΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ...ΠΟΥ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Ioanna είπε...

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΣΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΕΛΑΣΕ Ή ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ??

boreli είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
boreli είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
boreli είπε...

re ti einai aftos o nasopoulos re thodora!!!! anexadlhtos

Χάρης είπε...

eisai theos.-

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΑ ΑΠΛΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΣΟ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.
ΧΟΥΝΤΑΣ