Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2008

Lakers γερά με τσαμπουκά!!!!


Ο Κobe και η παρέα του πάνε για μεγάλα πράγματα φέτος!!! Η μεταγραφή του Pau Gasol ήταν καταλυτική για την ομάδα του los Angeles.Οδηγούν την κούρσα στη western conference με το πολύ καλό 38-17 αφήνοντας στην δεύτερη θέση τους περσινούς πρωταθλητές san Antonio spurs και στην τρίτη το Phoenix που με τη προσθήκη του Shaquille O'Neal είναι ακόμα πιο δυνατοί .Στην ανατολή οι αναγεννημένοι Boston Celtics είναι πρώτοι με τους Kevin Garnett ,Ray Allen, Paul Pierce να παραδίδουν μαθήματα μπάσκετ και να είναι οι κύριοι διεκδικητές για το φετινό τίτλο αφού κατέχουν το φοβερό 43-12.
Πιστεύω ότι φέτος οι Lakers θα καταφέρουν να φτάσουν στους τελικούς της δύσης και από εκεί και πέρα όλα παίζονται.
Πάντως ο Kevin Garnett που για μένα είναι από τους καλύτερους παίχτες του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια ίσως αξίζει να πάρει ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή σαν ανταμοιβή της μεγάλης καριέρας τους (είναι πλέον 32 και αυτός!!)
Αλλά όλα αυτά είναι απλά θεωρίες. Τα πάντα θα κριθούν μέσα στο παρκέ. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει.
Το μόνο που εύχομαι είναι να μην βλέπουμε ματς σαν τους περσινούς τελικούς μεταξύ san Antonio και Cleveland που ήταν απλά μάπα!!!!

2 σχόλια:

Christos είπε...

Οι celtics λογικα δε θα εχουν προβλημα, θα περασουν αερα απ την ανατολη και βουρ για την κουπα. Τωρα απ την αλλη γινεται σφαγη. Μιλαμε για 7-8 ομαδες σχεδον ισοδυναμες που θα μπουν play off. Οι lakers εχουν τυχη αλλα καποια στιγμη θα ξεφουσκωσουν και μου φαινεται χλωμο να φτασει τελικους δυσης. Anyway προσωπικα προτιμω spurs, μελλει να δουμε τι θα γινει και φετος, απ τα περσινα χειροτερα παντως δε γινεται.

kyparissiaonline είπε...

exeis dikio se osa les alla perimene gigo giati thimase ti egine perisi me tous D.MAVERICKS etsi den einai ?opote min leme megala logia.


y.g.:edo olokliros panathinaikos pezei na minei ektos 8adas ti na po