Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

Νωρίς νωρίς


Και μπορεί να έχουμε καιρό μπροστά μας αλλά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα μυρίζει euro. Και μπορεί να μην έχουμε εκπρόσωπο στην οχτάδα του Champions League αλλά εμείς πάμε για τα άλλα, τα μεγαλύτερα. Έχουμε και ένα τίτλο να υπερασπιστούμε.
.
Έτσι λοιπόν έχουμε: Οι πελάτες Ισπανοί παίζουν στην πρωτιά στον όμιλο από 1.65 μέχρι 2 και εμείς μαζί με τους Σουηδούς από 5.5 μέχρι 6.5. Θα το φάνε πάλι το κεφάλι τους. Αουτσάιντερ στον όμιλο θεωρούνται οι φίλοι (το 'πιασες, έτσι;;;) Ρώσοι. Αντίθετα στην κατάκτηση του τροπαίου η απόδοση είναι 21-25. Ενδιαφέρον αλλά με μεγάλο ρίσκο. Φαβορί για τον τίτλο τα πρακτορεία θεωρούν τα Πάντσερ με απόδοση 5.5. Εγώ πάλι μάλλον θα ποντάρω στην μεγάλη συμπάθεια και βαριά φανέλα Γαλλία με απόδοση που γυροφέρνει το 10.
.
Βέβαια αν η Ελλαδάρα κάνει το θαύμα και σηκώσει πάλι το τρόπαιο, χαλάλι! Μόνο μην μου το ξαναπλασάρει ως η επιτυχία η Ν.Δ και καταλήξει η φιέστα πάλι σε νεοδεξιό παραλήρημα.

2 σχόλια:

Christos είπε...

Ρε φιλε βαλτα κατω. Euro σου πηρα, Sakis χαλκινο, Eurobasket σου πηρα, Mundobasket αργυρο, Παπαριζου χρυσο, γιατι να μη το πιστωθω δηλαδη?
Με το Πασοκ γνωρισα καμια προκοπη?
Που πηγα με το Ρακιτζη και ξεφτιλιστηκα? Για να μη θημηθω Mundial '94. Ασε. ΝΔ και παλι ΝΔ. Να βαζω και τεσσαρες στο θρυλο.

thodoris είπε...

Χρήστος θεος!!παρουσιασε παλι την πραγματικη διασταση των πραγματων οχι θεωρητικα αλλα τεκμηριωμενα και με σοφία....
για αλλη μια φορα respect.