Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Oλυμπιακος και στο basket?


Η εμφάνιση του Ολυμπιακού χτες ήταν απλά καταπληκτική!!!Δεν περίμενα τέτοια πάθος και τέτοια θέληση για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης .Οι 12000 φίλαθλοι που γέμισαν το ΣΕΦ έγιναν ο έκτος παίκτης για την ομάδα που καθήλωσε τη ΡΕΑΛ και την απέκλεισε πανηγυρικά από το final four που φέτος θα γίνει στη Μαδρίτη.
Ο Γιαννάκης νομίζω ότι έδωσε μια διαφορετική φιλοσοφία στην ομάδα(πάνω από όλα άμυνα!!!) και συνέβαλε τα μέγιστα και αυτός για την πρόκριση. Μετέτρεψε μια ομάδα που έδειχνε να μην έχει ταυτότητα σε ένα αξιόμαχο σύνολο με πίστη και αφοσίωση στο σκοπό του.
Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στη διοργάνωση μετά και την αναπάντεχη ήττα-αποκλεισμό του ΠΑΟ που έδειξε το κακό του εαυτό και “διάλεξε” να κάνει κοιλιά σε ένα καθοριστικό σημείο τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να παίξει εξίσου ανταγωνιστικό μπάσκετ και με την ΤΣΣΚΑ του Παπαλουκά άλλα εγώ είμαι ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα πορεία και την μεγάλη αλλαγή στην ομάδα μετά την απομάκρυνση του Πινι Γκερσον από τον πάγκο.
Ο χρόνος θα δείξει...... πάμε μωρή Ολυμπιακάρα!!!!!

2 σχόλια:

Χάρης είπε...

Geia sou re thodora!!!den pirame to champions league pame gia euroleague!!!

Ioanna είπε...

Τελικά ο δράκος έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας...