Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

C...G....I το μάτι μου

               Και μετά τα 10,5€ για το κινηματογραφικό αριστούργημα, εγώ απλώς να σημειώσω ότι στις ΗΠΑ ανοίγει την Παρασκευή και έχει προπωλήσει περισσότερα εισιτήρια από όλες τις άλλες ταινίες της Marvel μαζί. Ενδέχεται, λοιπόν, να σπάσει ρεκόρ η ταινία. Οπότε, μετά μην παραπονιόμαστε αν φάμε πολύ ακόμη χαρτοπόλεμο.
              Επίσης κάποιος πρέπει να τους πει ότι το clopy paste στο τρέιλερ του inception καταντάει βαρετό μετά από λίγο και τίποτα απολύτως δεν προμηνύει για την ταινία. Και όχι, ότι το Μπάτμαν το γυρίζει και αυτό ο Κρίστοφερ Νόλαν δεν είναι δικαιολογία.

8 σχόλια:

Christos είπε...

Πως γινεται να βλεπουμε ταινια πριν τους αμερικανους;

Christos είπε...

Αν αναφερεσαι στο dark knight σημερα βγηκε κανονικο trailer στο imdb.

nasopoulos είπε...

Αναφέρομαι στα επιταχυνόμενα, ενίοτε περιστρεφόμενα, πλάνα με αυτό τον εκκωφαντικό ήχο που ακούγεται σαν κόρνα τάνκερ που πλησιάζει. Ξεκίνησε με το inception,το έβαλαν στο dark knight rises, στο avengers και τώρα και στο Promitheus. Το ίδιο πράγμα κοροϊδεύει και ο De Franco στο σοου της Δευτέρας.

Υ.Γ: Για το πρώτο σχόλιο, μάλλον γιατί τα γούστα μας έχουν αμερικανοποιηθεί πλήρως. There is an audience, που λένε και οι Αμερικάνοι για να δηλώσουν τις μαλακίες που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι.

thodoris είπε...

THE AVENGERS. Απολυτή ταινιάρα και δεν δέχομαι κουβέντα,γιατι κάποια πράγματα έτσι πρέπει να είναι .Πονκορν 3D γυαλιά και να περνάειη ώρα ανετα.δηλαδη όλες οι ταινίες πρέπει να έχουν νόημα και βαθυστόχαστα μηνύματα?
Επίσης θέλω να αναφέρω:
1)Η μπούνια του hulk στον captain america(που θελανε να τον κανουνε αρχηγο τρομαρα τους) θα μου μείνει αξέχαστη!!
2)O ΙRON MAN είναι όλα τα λεφτά όπως πάντα
3)η Gwyneth Paltrow γέρασε

Christos είπε...

Και μενα μ αρεσε πολυ, την ειδα χτες βραδι αλλα τσαμπα τα λεφτα του 3d.
Ironman και χουλκ πολυ μπροστα.
Στο sequel θελω προσθηκη wolverine με τζακμαν και spiderman με τομπι μαγκουαιρ.

nasopoulos είπε...

Φαντάσου πόσο πολλά σου έμειναν, που δεν θυμάσαι ότι στην πιο αστεία σεκάνς της ταινίας η μπουνιά είναι στον Θορ και όχι στο κάπταιν Αμέρικα. (1-0)
O Iron Man είναι γαμώ τις φιγούρες γιατί το American Dream ενσαρκώνει ο Ρομπερτ Ντάουνι Τζούνιορ. (2-0)

Υπ: Αφήστε έξω τον μεγαλύτερο αγαπημένο καραγκιοζάκο αντιήρωα Spiderman Τομπυ Μαγκουάιρ. Ο Χιου τζάκμαν είναι απασχολημένος να γυρίζει γκέι διαφημίσεις για παγωμένο τσάι.

nasopoulos είπε...

Και τώρα που μου ήρθε. Φαντάσου Βαγγέλη Βενιζέλο διαφήμιση για γιαούρτι 2%, (εκεί και σε διαφημίσεις για φάρμακα δυσκοιλιότητας παραπέμπουν οι πρόσφατες διαφημίσεις) και στα καπάκια Χιου Τζάκμαν τσάι με κατεχίνες και μότο tee can do it for you.
Πιο hollywood και παραμύθια τούμπανα.

Christos είπε...

Αρρωστημενη σκεψη!