Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Touch the Dead in Magic City

Το καλοκαίρι έφτασε εμπρός βήμα ταχύ και μαζί του φτάνουν στο τέλος πολλά αμερικάνικα tv shows εκτός από εκείνα που έχουν ήδη κλείσει κύκλο.
Ευτυχώς θα έχουμε για λίγο καιρό ακόμα το GameOfThrones περιμένοντας με αγωνία τον αργό και βασανιστικό θάνατο του KingJoffrey.
Εν εξελίξει βρίσκονται 2 καινούριες φετινές σειρές το Touch και το Magic City.
Στο μεν Touch (μεθαύριο έχει το τελευταίο διπλό επεισόδιο για φέτος) πρωταγωνιστεί ο τίμιος
Kiefer Sutherland που προσπαθεί μόνος να μεγαλώσει το 9χρονο αυτιστικό παιδί του (που δε μιλάει κιόλας). Στον αγώνα που κάνει για να επικοινωνήσει μαζί του και να συμβιώσουν αρμονικά, δεν αργεί να καταλάβει ότι ο γιος του έχει ένα ιδιαίτερο χάρισμα στην αριθμητική. Ο μικρός Jay γνωρίζει ότι το σύμπαν είναι ένα πλέγμα γεγονότων και συμπτώσεων και με τη βοήθεια του πατέρα του θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να μην διαταραχθεί ο κόσμος.
Στο Magic City απ' την άλλη μεταφερόμαστε χρονικά στο Μαϊάμι της δεκαετίας του '50.
Ο Jeffrey Dean Morgan  διευθύνει ένα παραλιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα παρέα με την οικογένεια του. Γίνεται προσπάθεια όπως και στο Mad Men να δοθεί η περιρέουσα ατμόσφαιρα της εποχής με συνεχείς αναφορές σε εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής και καλλιτεχνικής σκηνής (Fidel Castro/Frank Sinatra/ Rita Hayworth/Kennedys κ.α.). Υπέροχη μουσική και εξαιρετικές γυναικείες παρουσίες σε μια σειρά που δε φείδεται σεξ, αίματος και δράσης.
Δεν έχω κάνει ποτέ αναφορά στο  Walking Dead  την πιο δημοφιλή σειρά του δικτύου AMC (μαζί με Breaking Bad και Mad Men). To story είναι γνωστό, roadtrip επιβίωσης ενάντια σε αιμοδιψή zombie. Η σειρά αποτελεί τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου comic και δε δυσκολεύτηκε να βρει φανατικό κοινό απόλυτα δικαιολογημένα κατ' εμέ.
Two And a Half Men με Aston Kutcher γίνεται; Κι όμως γίνεται. Η 9η season τελείωσε, θα υπάρξει και δέκατη με τον αντικαταστάτη του Charly Seen να στέκεται επάξια στο ρόλο του πλούσιου αφελούς και καλόκαρδου εργένη. Τολμώ να πω ότι απόλαυσα εξίσου το φετινό TAAHM με τα προηγούμενα.
Ακολουθεί το trailer της καινούριας σειράς του HBO (ας ελπίσουμε να μη πάει άπατη σαν το Luck).


5 σχόλια:

thodoris είπε...

re poses seires vlepeis sinolika?

nasopoulos είπε...

Χρηστάρα να σε βοηθήσω να μεταφράσεις το σχόλιο του Τεό. Ο Τεό, λοιπόν, από τον φετινό χειμώνα, θεώρησε ότι έγινε ο άρχοντας των σειρών. Γιατί μπήκε λίγο στις σελίδες υποτίτλων, ψάχτηκε μετά ανάλογα στο imdb και οργανώσε κατάλληλα (κίνηση χεριών Χάρης) τα προγράμματα του.
Τώρα όμως έρχεσαι εσύ, με δυο σειρές που εγώ ούτε που έχω πάρει μυρωδιά, και μας την βγαίνεις από την ΛΕΑ. Οπότε subsequent question που έλεγε και ο Rob στον Barry:
Από που ενημερώνεσαι εσύ ρε φιλαράκι για καινούριες σειρές;

Christos είπε...

Φέτος ταξινόμησα τις σειρές σε μέρες (ανάλογα με τη μέρα προβολής στο αμέρικα) ώστε να αφιερώνω 1 ώρα τη μέρα. Παράλληλα κάνω κι ένα mixup με παλιότερες σειρές που θα τύχει να μου πουν ή να διαβάσω.
http://www.subz.tv/forum/index.php
http://next-episode.net/
http://uk.ign.com/tv
http://cultural-learnings.com/
http://www.hitfix.com/
http://www.couchpotato.gr/
http://flix.gr/
http://www.tv.com/

thodoris είπε...

kai meta leei o nasok gia organosi.koita ti pige kai ekane o xristaras.

βαγγος είπε...

χρηστο εισαι θεος ψαχνω για magic city!