Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Θηλυκό



Πριν από 44 χρόνια ο Θεός αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στη γενιά μου. Ένα δώρο πέρα από κάθε προσδοκία. Στις 30 Σεπτεμβρίου 1964 (και όμως) γεννήθηκε (που αλλού;) στην γειτονική Ιταλία η Monica Bellucci. Αρχικά προορισμένη για δικηγόρος, άφησε τις σπουδές για να γίνει μοντέλο και αργότερα και ηθοποιός (δόξα το Πάνσοφο!!!).
Αφού κατάφερε να βρεθεί στη πρώτη θέση διαφόρων τοπ ομορφιάς ανά τον κόσμο και να κάνει πάταγο σε όποια χώρα και σε όποιο κόκκινο χαλί πάτησε, η Bellucci θεωρείται πλέον από τους περισσότερους ο ορισμός του θηλυκού. Πέρα από κάθε σύγκριση και κάθε μέτρο, η γυναίκα αυτή αναγνωρίζει την ομορφιά της, δεν κρύβεται πίσω από αυτή αλλά ούτε προσπαθεί να την αποποιηθεί. Έχει χαρακτήρα και έχει συμμετάσχει σε συνολικά 48 ταινίες-από το ξεκαρδιστικό Συμμορία Ντόπερμαν που παριστάνει την κουφή τσιγγάνα μέχρι το ακραίο Μη αναστρέψιμος.

Το μόνο που μπορώ να πω: Ασύγκριτα Μοναδική


2 σχόλια:

Christos είπε...

Μας έφτιαξες το πρωινό της Δευτέρας...τι ομορφιές είναι αυτές...κι ελπίζω η ανάρτηση του θέματος με τη μεταγραφή μπελούτσι να είναι τυχαία και συμπτωματική...

Ioanna είπε...

Νασο έχεις τα δίκια σου... Αν και γυναίκα, δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ...